De stijlvolle
energieoplossingen!

Ouxo biedt dé oplossing voor bedrijven die willen investeren in een duurzame en stijlvolle toekomst. Met onze innovatieve carports, de Cubo Solar en Solarwood, voeg je niet alleen waarde toe aan je bedrijf, maar je kunt ook echt beginnen met besparen. Met hun moderne, strakke ontwerpen voegen deze carports een stijlvolle uitstraling toe aan je bedrijf, terwijl ze ook een oplossing bieden voor de toenemende uitdagingen op het gebied van energiebeheer.

Lees verder

Solarwood zonnepanelen

De glas-glas panelen van Solarwood laten prachtig gefilterd licht door dankzij de 10% transparantie. Dit is niet alleen voor de bekend Solarwood look en atmosfeer te creëren maar het is ook functioneel.

De krachtige 380W panelen zijn voorzien van REFLECT glass technologie voorzien. Dat houd in dat de zonnepanelen zowel zon tot zich nemen aan de boven zijde als aan de onderzijde. In gunstige omstandigheden kan dit tot wel 35% meer elektriciteit opwekken.

 

 

Lees verder

Energie Management Systeem  

Met al de opgewekte stroom is een goede distributie van die energie essentieel. De energiemarkt verandert snel, en het wordt steeds moeilijker om zonnestroom terug te leveren door boetes van energieleveranciers en de overbelasting van het elektriciteitsnet. Dit maakt het voor bedrijven lastig om volledig te profiteren van de zonne-energie die ze opwekken. Ouxo begrijpt deze uitdagingen en biedt een oplossing met ons geavanceerde Energie Management Systeem (EMS), dat je bedrijf helpt om de energie die je opwekt optimaal te benutten.

Efficiënt energiebeheer

Ons systeem stemt je energiestromen perfect af op de behoeften van je bedrijf, waardoor je altijd optimaal gebruik maakt van de beschikbare energiebronnen. Tevens sluit naadloos aan op bestaande apparatuur.

Esthetische meerwaarde

Onze carports zijn niet alleen functioneel, maar vormen ook een ware eyecatcher. Het gefilterde licht dat door de carports valt, zorgt voor een unieke en uitnodigende sfeer rond je bedrijfspand.

Volledig maatwerk

Met verschillende designs, materialen en kleuren bieden we variatie. Op basis van standaardmodellen kunnen we aanpassingen doen en maatwerk leveren, zodat het perfect bij jouw bedrijf past.

Meer informatie ontvangen?

Vul onderstaand je gegevens in en we nemen contact met je op.

    Je naam

    Email

    Telefoonnummer

    Adresgegevens

    Postcode

    Woonplaats

    Over welke producten wil je informatie?

    Overige informatie